Home / За сайта

За сайта

365dnibali.com е сайт за остров Бали и всичко, свързано с него. Тропическият рай, който предлага за всекиго по нещо, винаги ни изненадва с нещо ново и интересно. Именно затова решихме да споделим с Вас наученото и да Ви направим част от тази вълшебна приказка.

Реално или виртуално, заедно ще изкатерим вулкани, ще плуваме с делфини, ще се гмуркаме в дълбините на Индийски океан. Ще избираме сочни мангота от шумни пазари, ще пием кокосови орехи под палмите на плажа, ще хапваме sate ayam на улицата. Ще носим смешни дъждобрани, за да останем сухи по време на проливните тропически дъждове, ще вдъхваме аромата на десетките екзотични цветя, слушайки песента на различните птици. Ще изпращаме залези с коктейл в ръка и ще посрещаме планински изгреви над облаците, отпивайки от ароматното кафе след дълги часове нощен преход. Ще преодолеем срамежливостта, езиковата бариера и културните различия, за да разговаряме с местни и да се учим взаимно. Защото всеки човек е наш Учител.

И докато се нижат блажените секунди, минути, часове и дни, ще запечатваме всичко, което след години ще ни връща към тази магия отново и отново. Ще трупаме снимки, опит и спомени!

Остров Бали е въздух, поезия, любов от първо вдишване… Магията на Бали е в малките детайли – в разбиващите се вълни на Улувату, в церемониите на Бесаки, в падащите от 100 метра води на Секумпул, в полифоничните звуци на джунглата край Убуд, в усмивката на трудещия се на полето възрастен балиец…

365dnibali.com – защото искаме да споделим магията Бали с Вас 365 дни!